Servicii


Un zâmbet sănătos vă ajută să vă arătați și să vă simțiți cel mai bine, dar dacă nu vă îngrijiți de dinți și gingii, vă puteți pierde zâmbetul radiant și încrederea în sine. O bună igienă dentară este importantă, dar veți avea nevoie de îngrijire profesională pentru a vă menține sănătatea dentară. Dentistul dvs. joacă un rol-cheie în a vă ajuta să vă atingeți obiectivele.

De ce am nevoie de un medic dentist generalist?

Medicul dentist generalist este resursa principală pentru îngrijirea dentară. Dentiștii generali trata pacienții de orice vârstă. De fapt, adesea tratează familiile întregi de-a lungul vieții. Deoarece o practică generală de stomatologie în familie nu se limitează la un domeniu de specialitate, furnizorii săi pot trata practic orice tip de boală dentară comună.

Ce face medicul dentist generalist?
Medicul dentist generalist efectuează o varietate de teste, tratamente și proceduri pentru a menține sănătatea și funcția dentară. Acestea includ examene, radiografii dentare, detartraje profesionale, plasarea de obturatii și coroane, canale radiculare, reparații structurale, îngrijire de urgență și multe altele.

Serviciile noastre profesionale generale de stomatologie Stomatologii noștri cu experiență se străduiesc să răspundă nevoilor fiecărui pacient, oferind o gamă largă de servicii generale de stomatologie.

Cât de des dorește să mă vadă dentistul meu ?
Majoritatea dentiștilor sugerează că pacienții sănătoși planifică un examen general de cabinet stomatologic de două ori pe an. Dacă aveți probleme de sănătate subiacente sau o boală dentară gravă, medicul dentist vă poate recomanda evaluări mai frecvente.

Cât de mult va costa o examinare dentara?
Prețul oricărei vizite stomatologice depinde de tipurile de teste și tratamente necesare pentru a vă optimiza sănătatea dentară. Puteți obține mai multe informații despre taxele standard și alte informatii ale pacientului, sunând la cabinetul nostru.

Vizita dvs. dentară trebuie să fie o experiență pozitivă. Iată câteva modalități prin care puteți să vă asigurați că merge bine.

Sfaturi utile:

Nu întârzia la programarea ta.
Furnizați detaliile de asigurare.
Aduceți o listă cu medicamentele curente și condițiile medicale.
Dacă vă simțiți nervos, nu vă stânjeniți. Anxietatea dentară este obișnuită. Spuneți-ne cum vă simțiți, astfel încât să putem oferi sprijin suplimentar.

Ce se întâmplă atunci când nu veniti la controalele dentare ?
Dacă nu aveți examene dentare regulate, vă puteți lăsa dinții și gingiile vulnerabile și pot avea consecințe grave. Semnele precoce ale cariilor dentare și ale bolii gingiilor pot să nu fie vizibile pentru tine, dar medicul dentist le poate vedea și trata în timp ce acestea sunt încă ușoare. Dacă aceste afecțiuni nu sunt tratate, pot fi necesare tratamente invazive și costisitoare până când vă dați seama că există o problemă. În cazurile severe, puteți chiar să vă pierdeți dinții. Pentru a preveni durerile și cheltuielile inutile, investiți cu înțelepciune în sănătatea dentară.
Contactați-ne astăzi pentru a vă programa următorul examen stomatologic.