Despre noi

Cabinetul TopSmile din Sibiu


Personalul din cadrul cabinetului medical TopSmile din Sibiu este dedicat pentru a face calitatea serviciilor stomatologice accesibile. Ne angajam să oferim pacienților noștri cel mai înalt nivel de îngrijire, pe care ei il merită.

La noi tratamentele se efectueaza cu programari prealabile, din respect pentru timpul d-voastra si totodata pentru realizarea unor manopere corecte cu rezultate benefice.

Excelența este punctul nostru de reper și ne străduim să o atingem în tot ce facem și în tot ceea ce suntem.


De la un mediu prietenos la nivelul de excelență al personalului nostru, accentul nostru este întotdeauna asupra calității și atenției personale. Ne mândrim să facem vizitele pacienților cât mai plăcute. Realizăm acest obiectiv prin formarea continuă a personalului în domeniul de comunicare si mentinere a relațiilor cu clienții.

Subliniem și încurajăm educația continuă și recalificarea pentru toți membrii echipei noastre. Cercetăm și folosim cele mai noi echipamente și tehnici care ne ajută să obținem rezultate optime în modul cel mai confortabil.

Promovam prevenirea și tratamentul bolii parodontale și educăm pe pacienții noștri să-și asume responsabilitatea, făcându-i parteneri activi în îngrijirea dentară. Noi subliniem ingrijirea personalizata, ca parte a angajamentului nostru deoarece fiecare pacient este cel mai important.


Rămâi in contact cu noi
Urmăriti-ne pe , , interacționați cu comunitatea noastră online, scrieți o recenzie sau chiar rezervați o programare.